Post by skepuninenen on Mar 6, 2022 2:10:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter Balls - Popping ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter Balls - Popping IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює нескінченне золото ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter Balls - Popping 2022 version ▞▞▞
Втомилися від спроб отримати відеоподарунки, переглядаючи відео. Я намагався цілий день і ніч, він тільки сказав: «Будь ласка, зачекайте, відео завантажується», але воно НЕ завантажується!! Я відмовляюся грати, якщо так буде продовжуватися. Я просто видалю і отримаю іншу гру-шутер.
Це добре.
Відстой
гарно
Забагато реклами зі знаком оклику, і було б добре, якби був посібник, у якому ви стріляєте бульбашками, як інші ігри з бульбашками.
Я тільки почав грати, це мило, мені це подобається
Мені дуже подобається гра. Але на рівні 1400 я був нудним. Як отримати доступ до вищого рівня, коли відображається «скоро»? Дякую.
Забагато реклами... нуль реклами, доки вона не запитає оцінку, а потім на кожному екрані ви будете вдарені рекламою
Це добре@
Намагався повернутися до цієї гри після того, як на деякий час припинив роботу, думаючи, що збої будуть усунені, але я помилився, мені сподобалося грати в неї, але вона дуже сильно зависає і забирає ваші винагороди. Просто не весело, коли вам доводиться битися з самою грою. Тож BYE BYE, я закінчив
Дуже добре
Мені подобається гра, я навіть рекомендував її своїм друзям, але був сумний, тому що в середині я не можу відкрити програму, тому що її охоплює реклама. Я в підсумку видалив її.
Ця гра не весела чи легка. Ви не можете пройти рівень без реквізиту або прискорювачів. Вони скупі на карбування монет. Тому ви не можете купити ті, які вам потрібні. Тож я закінчив з цим. Я зараз видаляю.
ausome
Bubble Shooter
Найгірша гра зі стрільбою бульбашками, в яку я коли-небудь грав
Він чудовий, мені дуже сподобався, він вбиває час
Ця гра чекає, щоб ми прагнули до наступних рівнів.. повністю набридло.. Проблема з оновленням
Гра Go To.
Це дуже цікава і одна з найкращих ігор..
Це дійсно дратує
Видалення цієї гри, оскільки було додано нову гру зі стрільбою бульбашками, у кожному раунді якої молотком б’є президента Трампа по голові. Очевидно, що поліція думок, що краде контроль над країною, навіть не залишить ігри без смороду. Шкода. Але я не пропущу багаторазову наддовгу рекламу.
Beasts of Balance Настольные игры umzd
مرحله 39خیلی توپ کم است
Було краще.
Гарно пройшов час
Bubble Shooter Balls - Popping آرکید jpr
стає нудним
Весела гра за грою.!!! Єдина проблема з оновленням на 800 після очікування трьох тижнів, а потім очікування оновлення на 850 зараз...
Ця гра весела.
Нудно
Не ідеальна гра
Мені подобається ця гра, але вона може розчарувати 😎💨💨👍
Це абсолютно круто грати. І в питаннях має бути «Так».
Попросіть мене поставити 5 зірочок, наприклад, 3 рази за 5 хвилин
Його сила
Геніальна гра. Завантажується щоразу, жодних проблем, які я знайшов.
Забагато реклами, і ідея гри так повторюється
Видалено. Ще одна гра, де ви виграєте монети, які потрапляють у скарбничку, яку ви повинні купити. Ще одна помилка виграють монети, але ви повинні заплатити, перш ніж ви зможете отримати те, що вже було вашим.