Post by skepuninenen on Mar 6, 2022 2:19:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PunBall ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PunBall IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіт-код збільшення кристалів ▞▞▞
▞▞▞ PunBall 2022 version ▞▞▞
Деякі щоденні виклики та події дуже смішні. Все, що я роблю, це ціляю вліво або вправо і чекаю найкращого, тому що це не є справжньою проблемою, як інші ігри того ж жанру. Гра стає занадто складною на ранніх етапах, а на етапі 35 це неможливо, якщо ви не заплатите за краще обладнання. Я видаляю його, бо мені це вже не цікаво.
Потенціал бути чудовою грою, але баланс жахливий. Наразі не можна грати. Ви будете оштрафовані за витрати, оскільки монстри перевершують ваші оновлення та обладнання. Переглянемо, якщо баланс буде вирішено.
Позбавтеся від жахливих щоденних модифікаторів викликів, таких як ворог, який рухається двічі за один хід і стріляє у протилежному напрямку, у якому ви ціліться. Мабуть, я в 0,1% найкращих гравців, але, маючи ці модифікатори, щоденне випробування стає неможливим.
Гра постійно закривається, коли комбінації починають підніматися вище 50-100 і переміщують вас до групи ворогів, навіть завдаючи шкоди від аварії від ворогів, які були б знищені
Чому іноді, коли отримано смертельний збиток, я вмираю, а інший раз залишаюся в живих з 1HP?
Мені дуже подобається гра протягом останнього місяця чи близько того. Єдина моя проблема з цим пов’язана з екраном вибору навичок. Я б змінив 2 речі щодо цього. Спочатку я б зробив це, щоб ви могли побачити опис кожного навику перед його вибором, а не після. Я ніколи не можу згадати, який навик і що робить або яка комбінація активує на скільки ударів. По-друге, я думаю, що ви повинні мати можливість побачити, які навички ви вже маєте (наприклад, коли ви призупиняєте гру), щоб полегшити ефективні комбінації навичок.
рекомендую
PunBall Puzzle hzc
Складний спочатку, рівень виявляється більш керованим і веселим, коли ви найкраще використовуєте боковини! Використовуйте шаблон шахової дошки як орієнтир. Розщеплення та кілька м’ячів роблять атаку довшою та набагато цікавіше спостерігати!
PunBall Łamigłówki zqn
Я просто в захваті... 5 зірок ..
Гра виходить з ладу і вилітає, закривається, і іноді вам доводиться перезапустити битву, в якій ви перебуваєте, втрачаючи потужність «блискавок», яку ви витратили на гру
Після того, як ви потрапили до 99,3% найкращих гравців, я мушу визнати, що ця гра нудну, навіщо вам так збільшити здоров’я ворогів, щоб, якщо кожен з ваших пострілів потрапляє на одного ворога, вони навіть близько не загинуть . Це просто поганий дизайн чи, може, навмисно? Ця гра змушує платити й переглядати рекламу вперед, роблячи більш пізні рівні майже неможливими, не заплативши за щось або не дивлячись реклами. Не кажучи вже про те, що зіткнутися з каменями талантів здається, що це майже неможливо
Досить часто він стає дуже гальмівним, а потім примусово закривається. На s21.
Загалом мені подобається гра, але в певний час вона дуже сильно відстає. Наскільки гра виходить з ладу, зараз я користуюся samsung s20. Будуть часи, коли гри не буде, але іноді вона стає нестерпною.
Так само, як і Archero, це приклад дуже веселої ідеї, яка руйнується незбалансованим ігровим процесом, щоб стимулювати мікротранзакції в обмін на прогрес.
Ця гра не для вас, якщо ви шукаєте щось, що ви можете легко пройти через рівні. У більшості випадків ви гратимете на рівні 10 разів, незалежно від того, наскільки ви «хороші» в грі. Загалом хороша передумова, але вона досягає точки на 6-му чи близько того рівня, що після того, як грати їх знову і знову, це вже не весело. Це схоже на прогулянку по підземеллям, змішане з мобільними іграми, але не дуже добре.
Мені подобається ця гра. Система оновлення проста, але весела. Основну механіку було зроблено раніше, але мені подобається, як вони поєднали її зі стилем, схожим на грубу. Головне, що мене турбує, це HUD та UI, завалені рекламою RMT. Не зрозумійте мене неправильно. Якщо ви не проти витратити кілька доларів на гру, ціни непогані. Я просто хотів би, щоб він був розміщений в одному місці від головного екрана.
Весела гра, але, безумовно, платити за неї. Атрибути персонажа не просуваються в одну лінію з ворогами. Атака на 20 рівні все ще низька, але вороги мають 100k плюс hp. Майже неможливо пройти рівень 10. Ну, це ваша звичайна плата, щоб виграти модель гри. У гру можна грати протягом певної кількості рівнів, але потім раптово стає неможливим і майже змушує гравця використовувати гроші для прогресу.
Не завантажуйте цю гру. Вони навмисно роблять гру неперевершеною на певному рівні, щоб приманити вас за використання грошей для перемоги. На цьому рівні ви не можете виграти незалежно від того, яку стратегію ви використовуєте, якщо ви не витратите гроші.
Додаток просто двічі саботував мене в новій події, зірвавшись і пропустивши броски для отримання здібностей, а також пропустивши мою атаку, через що вона вбив мене двічі, ефективно зруйнувавши два шанси, які ви отримуєте для події
Повністю чесний огляд, ця гра має трохи величезний платний екран. Я витратив близько 15 доларів, і це було дуже смішно. Я ледве проходжу деякі рівні з цими витратами. Складність шалена, ваші звичайні м’ячики роблять по 1 тис. кожен із речами, які мають 99 тис. здоров’я. Вся справа в тому, щоб спробувати зробити так, щоб він якомога більше відбивався від них. Важко зробити, коли вони кидають 5 рядків із 99 тисяч хлопців, і ти не можеш відставати від них. Їм потрібно додати навичку типу % шкоди здоров’ю чи щось таке.
Як розривник блоків, ігровий процес відстойний. Занадто багато складності з усіма монетами, дорогоцінними каменями, обладнанням, оновленнями, завданнями тощо. Все це відволікає від того, що має бути простою грою.
Це весело, поки не станеться. Рівні стають непрохідними після 10 рівня.. Складність буквально зашкалює, оскільки монстри нерестяться так швидко з шаленим HP. Кути, які ви можете взяти, теж жахливі. Я хочу, щоб це було краще, але це не так.. А оновлення коштують настільки, що freemium навіть не підходить. Це теж погано.
Весела гра до 8 рівня..після нього вам буквально доведеться заплатити, щоб виграти
Ще одна мобільна гра з захопленням грошей!!! Це дуже весело, але ви натикаєтеся на стіну, де ви змушені витрачати гроші, або ви не можете прогресувати. Прикро, як розробники. Не можу знайти хорошу золоту середину для f2p або мало витрачають. Натомість вони змушують вас платити шалені ціни, якщо ви хочете продовжувати прогресувати в грі.
Як тільки ви перейдете на пізні рівні і вороги почнуть породжувати більше ворогів, це майже неможливо. Якщо ви не можете вбити їх до того, як вони створять стіну, щоб захистити себе, ваша біга майже закінчена. Якщо відьми дещо занервують, це буде набагато приємніше.
Я майже закінчив рівень, і він навіть досяг понад 6000 комбінацій, але потім додаток раптово закрився, і коли я продовжив гру, мій прогрес не врятувався. Ставлю 3 зірки, бо це не вперше.
Сам по собі ігровий процес дуже хороший, однак, як стверджують багато інших оглядів, є серйозний платний екран, з яким ви натикаєтеся відносно швидко. Якщо ви маєте намір грати безкоштовно, будьте готові до серйозної гри. Також дуже агресивна щодо реклами, реклама, щоб витрачати реальні гроші, починається ще до того, як ви граєте на першому рівні й розливається по всьому головному екрану, як правило, добре індикатор того, що гра стане платною (як це було). Поки що я видаляю, повернеться, якщо подрібнення F2P буде збалансовано.
Досить весело, але сплеск складності гри I'm абсолютно божевільний.Цілком зрозуміло, що вони просто хочуть, щоб ви витратили гроші, щоб взагалі мати шанс.
Це чудова гра і весело, але велика проблема полягає в тому, що щоразу, коли входжу в гру, гра не підключається до мого профілю Android, що змушує мене щоразу очищати дані, щоб я міг вибрати профіль, який я використовую. Сподіваюся, це можна виправити.
Stack Arcade xev
Платіть, щоб грати... Розваги протягом кількох рівнів, а потім неможливо без оплати. Я витратив на це, мабуть, 10 баксів.... Що не є проблемою для банку, але мені довелося це заплатити, щоб досягти 12 рівня, і тепер, коли я не витрачаю більше грошей, я не можу пройти повз цього. Я не можу повірити, що ця гра не дозволяє вам зайти дуже далеко, не заплативши так швидко....Розчарування
Ця гра надзвичайно хороша для гри з розривом цегли, але, на жаль, це занадто складно. Я навіть не знаю, чи йдеться про плату за перемогу, після десятого рівня рівні стають все більш і більш майже неможливими, якщо ви не отримаєте Shadow Ball, найрідкіснішу навичку в грі. Або, принаймні, це виглядає як найрідкісніший навик у грі. Розробникам справді потрібно звернути увагу на складність. Поки ви не потрапите на цю стіну, гра дійсно весела.
PunBall פאזל atl
PunBall पहेली crc
PunBall Puzzle hzc
Ця гра начебто хороша, лише поганий досвід, щоб платити за перемогу.
Ви можете придбати додаткові квитки на боротьбу з Ньяном, створюючи дефіцит/перевагу Pay2Win на одній з найкращих функцій ігор – PunRanking, де ви піднімаєтеся в таблиці лідерів залежно від суми шкоди, яку ви завдаєте босу. На жаль, не сплачуючи за ці додаткові квитки, у вас мало шансів потрапити в ТОП-3, оскільки гравці Free2Play обмежені 2 квитками/хітами на день, що створює серйозний і гострий недолік. Це прикро, оскільки інакше гра мала б 5 зірок через її можливість відтворення, веселий фактор і гарну графіку.
Донатне дно. Гра розроблена для донату. Не рекомендую.
було весело, але тепер здається помилковим, кулі йдуть у протилежному напрямку від того, куди, як показано, рухається
Оце Так! Мій старий відгук видалено. Все, що я сказав у своєму старому огляді, це те, що гра була сфальсифікована таким чином, щоб зробити першу гру, в яку ви грали того дня, надзвичайно легкою, а наступний рівень, у який ви граєте, надзвичайно складним, але поверніться наступного дня, і цей рівень раптом виявляється супер легко. Інакше гра весела. Насправді я дійсно зникаю, що мій старий огляд був видалений, оскільки він просто доводить той факт, що гра дійсно підроблена, і розробники. Знай це.
М'яч не завдає майже достатньої шкоди. Прицілювання вимкнено і потрапляє туди, куди не слід. Ігрове поле дуже мало, і вони надто швидко досягають вас. Сумна і неприємна гра.