Post by skepuninenen on Mar 6, 2022 2:22:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Warfare:Alien Invasion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Warfare:Alien Invasion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Star Warfare:Alien Invasion 2022 version ▞▞▞
Imam 40000 m
KOJI Kvragu. Došao sam tako daleko i moj je telefon umro pa iz nekog glupog razloga moram ponovo pokrenuti!!!???Pa to je jednostavan način da dobiješ 1 zvjezdicu za sve tako dobar posao u spremanju ove igre. Ocijenit ću je 5 zvjezdica ako riješite problem problem je što mi ne dopušta igrati multiplayer
Najbolja igrica hakirana
Star Warfare:Alien Invasion Аркади qhx
Igrao sam igru na iOS-u davno, tražio sam igru nakon prebacivanja na android i trenutno ne mogu ni ući u single ili multiplayer
Provjerio sam na ipodu mojih prijatelja, on ima verziju 2.95 i može igrati online, popravite, a ja ću svoju ocjenu staviti na 5 zvjezdica. Imam Samsung Galaxy s5
Gamer
Kako to da kada koristim besplatni mitril i UČINIM ono što me traži, iz nekog razloga ne dobijem mitril. OVO je jako neugodno jer bih trebao imati najmanje 90 mitrila. Probala sam SVE. Ispravite ovo i ocijenite 5 zvjezdica. Također sam kupio 666 mithril paket i nisam ga dobio. Moje korisničko ime je na galaksiji S3.
bilo je zabavno zabranili su me, molim te, debanniraj me. Bio sam noob u ratovanju zvijezda
Cool volim to tako stvara ovisnost, ali pištolj ne bi trebao. Toliko košta i možda ne naplaćuje puno. Novčanog oklopa. Ili
Ne dopušta mi da se pridružim multiplayeru
Višeslojni ne radi u 2.94.popravi za 5 zvjezdica
Jako zabavno Vrlo vanzemaljci Dakle "Humanity!" wow. Iako je igra vrlo zabavna za igranje, nedostaje joj nešto sudarnosti, iako je novo ažuriranje svježe.. Igračima je potrebna neka vrsta sposobnosti izbjegavanja umjesto da trče okolo.. Kada se palica za kretanje ne pritisne, trebali bi imaju animaciju hodanja umjesto da izgledaju kao da trče na mjestu lol.. Općenito igra je super, ali bi mogla biti bolja s više sadržaja.. Btw, dodaj Double Rages i Serpent boss jednom igraču molim te
The Escapists: Побег из тюрьмы Стратегии xqgt
Star Warfare:Alien Invasion Arkády vzbl
ovoj igri je potrebna karta & ,💯besplatno bez ppv
A sada kaže...nemam pristup poslužitelju
cool
Gg bra odlična igra, ali valuta je loša. Nemam novca za bacanje na svaku plaću da bih pobijedio
Potrošio sam oko 1000 dolara i mislio sam da je ova igra bomba, nije bilo problema i stvarala je ovisnost. Onda piše da mi je račun zaključan. Moje ime je Axion u igrici. Možete li to popraviti, stvarno želim nastaviti igrati
Mislim da je to nevjerojatna igra, ali kupio sam 168 dragulja, ali mi ih ne dopušta! Molimo popravite ovo, ali odlična igra
to je dobra igra za igrati
Laggy
Ne mogu više na internet što se dogodilo poslužitelju
Moj prijatelj ima sve a nije ni kod njih s novcem!!
Igram star warfare zadnja 3 mjeseca i uštedio sam 600 mitrila i kada sam ažurirao igru svi podaci su mi izgubljeni..učinite nešto, dat ću vam 5 zvjezdica
Instalirao sam ga i ne mogu ga ni igrati
Wtf se dogodilo..? Piše ups ne mogu pristupiti poslužitelju..!! K vragu..!! Popravi ovo..!! Kodno ime Freez
Star Warfare:Alien Invasion Arkády vzbl
Zaradio sam oko 77 mitrila od igre i čekao sam 2 dana da se pojavi, ali nikad nije. također bi bilo lijepo kada biste mogli dati više mitrila za ubijanje šefova
Suck igra ikada imati
MOLIM VAS OTKLJUČAJTE MOJ RAČUN OVO MI SE DOGODILO 5 PUTA I MORAO BI IZBRISATI IGRCU I PONOVNO POKRETATI TELEFON DA IGRAM PONOVO MOLIM OTKLJUČAJTE MOJ RAČUN 😢😢😭😭
Imao sam ovo za iPod, a onda mi se iPod pokvario i na svom iPodu imam dobre stvari i sada mu ne mogu pristupiti, molimo stvorite način kao da koristite svoj tapjoy račun
Star Warfare:Alien Invasion Arkadne igre pfbf
Volio sam ovu igru kada sam je igrao na svom Kindleu, pa sam je preuzeo na Android, i ne dopušta mi da igram za više igrača.. tako da je to bio gubitak mojih 29,99 dolara, popravite ovo!! Ili želim natrag svojih 29,99 dolara!!
Toliko mi se sviđa igra, također dodajte chat pls ili glasovni mikrofon koji nam je potreban za međusobnu komunikaciju
Koja je svrha ocjenjivanja da ima previše prostora ne mogu ga preuzeti ohh pa besplatno 3 zvjezdice...plzz popravi prostor u ovoj igri
RIJEŠITE SE TIPOVAČKIH TIPKI DODAJTE GUMB!!!!!!
Igrao sam multiplayer, kupio sam xp paket i potrošio 100 dolara na 4000 myrthryl i on se srušio, a kad sam se vratio pokušao sam ući u multiplayer i on mi šalje poruku s mrtvim emoji glavom i kaže da je račun zaključan pokušaj ponovo kasnije bilo je Prošlo je 3 dana i još uvijek ne mogu na internet.pa sam potrošio toliko novca na tu igricu da ću preuzeti star warfare 2:payback i reći svim svojim prijateljima što se dogodilo i staviti to na youtube
Jebi se u dupe
Ono što se dogodilo jučer je radilo sada je samo crni ekran
Pogledao sam nekoliko videa za mythril i nikad nisam dobio nijedan. Molim vas pomozite i dat ću ovoj igri 5*s
Super, ali ne mogu se igrati s prijateljem. Učinite Android i iPod usporedivim.
Glupo sranje
Svaki put kad dođem do razine da mi neka visoka neće dopustiti da igram online