Post by skepuninenen on Mar 6, 2022 2:25:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DOOM ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DOOM IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode povečajo denar ▞▞▞
▞▞▞ DOOM 2022 version ▞▞▞
V redu 3 zvezdice, ker je dejanska kakovost, toda kontrolniki, plus kolešček orožja na zaslonu na dotik in dvojni dotik za nekatere stvari, kot sta samodejni tek in streljanje, je vse podobno. Cometfon, lepo bi bilo, če bi ugotovil, da bi postavil drugačno shemo za nadzor, čeprav mislim, ljubim doom to death, človek, izdal si isto igro in še vedno z veseljem kupujem ta ni bila vredna 5 dolarjev, samo zaradi pomanjkanja dobre kontrole po mojem mnenju
Kontrole niso dobre
je tako kot original in lahko svoj krmilnik xbox one povežem z bluetootom na moj telefon in ga tako predvajam, res uživam
Igralna ploščica ne deluje, vrnjena.
Velika težava pri vratih je, da ne morete spremeniti položaja kontrol
Popolnoma mi je všeč igra, dobro je vedeti, da so igre windows dos združljive z napravami novejše različice
Klasični doom na mobilnih napravah je zelo enostaven za nadzor.
To je resnično odličen način za izkušnjo DOOM-a danes! Čeprav priznam, da se je upravljanja na zaslonu na dotik nekoliko nerodno navaditi, če ste vajeni takšnih iger na drugih platformah. Igra deluje odlično z mojim krmilnikom PS4, čeprav se občasno vhodi zataknejo za nekaj sekund, vendar zame to ni tako velik problem, vendar upam, da bodo fantje iz Bethesde to kmalu popravili. Na splošno je to kljub manjšim posebnostim še vedno res zabavna igra. Vsekakor bi priporočal!
Pred to igro sem imel družino in življenje, zdaj samo igram doom! Tako dobro je, da ga ne morem odložiti! Vsekakor bi morali plačati denar za nakup in pridobitev tako odlične aplikacije!
To je sramota za originalne igre doom in programsko opremo id. Bethesda: obnašaš se, kot da je tvoja igra, dejansko si nekaj prispeval, pomagal si, nisi, preprosto. Odstranite svoj logotip, ker so edine igre, po katerih bi morali biti znani, zadrega prvega dne. Ne za druge ugledne, kompetentne, prave razvijalce.
Res sem užival v tej igri, toda na mojem LG G8X ThinQ imam samo črn zaslon in igre ne morem zagnati
Dal bi višjo oceno, vendar so kontrole grozne.
Kontrole so grozljive. Se trudim, da bi plazemska pištola izstrelila več kot en sam strel, pa tudi verižna pištola. Potrebuje popolno delo.
Igra teče dovolj gladko, vendar sem ugotovil, da so kontrole pretežke za uporabo. Skoraj nemogoče je bilo premikati in streljati hkrati. Če želite vedeti, kako je to, igrajte call of duty z enim prstom. Dober poskus, vendar še ni čisto tam.
Dokler imate krmilnik, ki podpira bluetooth, ste zlati. Bravo doom
Deluje dobro na Pixel 2, vendar so kontrole tako zelo grozne, da pokvarijo izkušnjo. Ni opravičila glede na to, kako dobro se igre FPS lahko igrajo na mobilnih napravah s kontrolniki na zaslonu. Trenutno pravo razočaranje. Uredi: odkril je tudi, da ne podpira računalniškega krmilnika tipa Xbox, ki je povezan prek USB-ja. Tako ubogi. Najnovejša posodobitev: še vedno grozne kontrole, ni možnosti, da bi jih prikazali na zaslonu.
DOOM कार्रवाई zij
Tako sem kupil to igro na svojem chromebooku, misleč, da bi lahko uporabljal miško in tipkovnico, vendar je iz nekega razloga ne morem. Poskušal sem uporabiti tudi krmilnik bluetooth, vendar brez uspeha. delovalo bi malo ali pa včasih kar izginilo. Enkrat mi je uspelo, da je delovalo samo zato, da so bile kontrole iz nekega razloga obrnjene. Resnično želim igrati to igro s svojo tipkovnico, ker sem se tega navadil. Druga težava je, da ko odprem igro, ostane na praznem zaslonu
Ponovno lahko udari levo in desno z analognimi palicami v krmilniku Bluetooth. Nazaj na 5 zvezdic.
zakaj račun? ne želim računa. povrnjeno zaradi tega in okornih kontrol
DOOM Actie mngo
Ne samo, da se ne poveže z mojim računom, ko zaženem shranjevanje ali novo igro it.crashes
Igre še ne boste igrali brez računa, prikaže napako, ko poskušate ustvariti račun. Preveč težav.
Enkrat nameščen, dobro igra. Odstranjeno zaradi prostora. Želite znova igrati in poskušali znova namestiti, vendar se zdaj ne namesti? Torej 5 $ zapravljenih. Rekel bi, da je bilo zabavno, dokler je trajalo. Potrebovali boste krmilnik Bluetooth. In precej drži originalu - PRED v6.66, če veste, kaj mislim.
DOOM potrebujem povsod. Ta vrata so precej dobra, priporočam igranje s krmilnikom ali vsaj oprijemom.
DOOM פעולה xvhx
Prosimo, posodobite nadzorno shemo, pomagalo bi imeti gumbe na zaslonu in se ne zanašati na dvojni dotik, ker to ne deluje 80 % časa. obstajajo brezplačne fps igre na androidu, ki delujejo zelo dobro, tudi z zaslonom na dotik je veliko prostora za izboljšave.tudi pospešek ne deluje dobro.
Bethesda, nehaj se truditi, da bi zajebal vse, česar se dotakneš. Kot so drugi kritizirali, igralce prisilite, da imajo spletni račun - popolnoma nepotrebno in škodljivo za izkušnjo igralca. Sploh nam ne koristi, če smo se prisiljeni registrirati in prijaviti. Ne na 25 let starem celotnem izdelku, ki ga niste oblikovali VI. Še posebej, ko se takoj po namestitvi pojavi več napak, ki mi preprečujejo ustvarjanje računa. Prosim, prenehajte.
Kontrole niso nadležne. Od tega je imel podporo krmilnika, če bi bilo bistveno bolje. Ni vredno nakupa.
Denar zapravljen.. Težko pritiskati na gumbe in ga ni mogoče prilagoditi, želim si, da bi n dobil povračilo. Odstranjeno
Kupil igro. nenehno mi je dajal kodo napake 14034 in se ni odprl; samo ostal zamrznjen na začetnem zaslonu. Poskušal sem znova zagnati svojo napravo, počistil predpomnilnik, še vedno brez sreče. moral dobiti vračilo.
Zdi se, da ne morem igrati z uporabo usmerjenega padca strafe, ker razmišljam o vračilu denarja. Odstranil sem to igro EDIT: kontrolniki v trenutni konfiguraciji naredijo to različico dooma nemogoče igrati, ko so kontrolniki popravljeni, znova namestite in spremenite mojo oceno z dodajanjem možnost ponovne konfiguracije kontrol ali celo omogočanja, da kontrole delujejo kot kontrolniki konzole, bi bila veliko boljša od trenutne nastavitve nadzora. Opomba, govorim z brezžičnim krmilnikom
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games कैज़ुअल गेम kqb
Potrebujete račun, plavajoče neintuitivne kontrole in noro boljše možnosti obstajajo brezplačno. Hudiča, Doom 3 za android ima te igre vključene in implementirane boljše kontrole.
Dobri stari doom, ima eno napako, pri kateri ko umreš in imaš še vedno dodatno ljubezen, preprosto sediš tam in se moraš vrniti v glavni meni
Fantje, resnično morate izboljšati kontrole na dotik, niso dobri. To ni prva klasična igra fps, prenesena na telefone. Niti vam ni treba ciljati navzgor ali navzdol, prosimo, izboljšajte kontrole, to je glavna težava s pristaniščem.
Odlično pristanišče. Gladko, hitro delovanje. Legenda je preizkušena časa.
DOOM कार्रवाई zij
Razumem, da želite, da so igralci prijavljeni, čeprav je to popolnoma nepotrebno. Toda zakaj bi bilo težko in nezanesljivo? Ko stranke, ki plačujejo, zahtevajo e-poštno sporočilo, ki nekaj potrdi, pošljite e-pošto GD. Nič drugega na telefonu uporabnikom ne povzroča takšnih težav.
kupil, se nisem mogel prijaviti. Ta igra je stara 25 let. Zakaj bi se morali prijaviti. Vse, kar je naredilo, me je razočaralo. Vrnjeno.
Zaradi groznih nadzorov je skoraj nemogoče igrati. Nič drugega ni za reči, igra izgleda odlično tako kot original, a kontrole so res zelo slabe.
Vau. To je najboljše pristanišče Dooma, kar sem jih kdaj videl! In če si v klubu slayers, dobiš takoooooooooo dodatnih stopenj! Kot 10 epizod. 50 stopenj. Vse vrhunsko
Ni slabo, ampak ... upravljanje na zaslonu na dotik se zdi nekoliko nerodno in nerodno. Vem, da je igra stara 26 let, vendar če bi igro naredili nekoliko bolj prijazno do zaslona na dotik, bi to dobilo več zvezdic
ne morem igrati igre, mi ne dovoli, da se prijavim
Precej dobro pristanišče, vendar Doom v resnici ni igra za mobilne naprave. Če imate konzolo, stane enako in se počuti bolje.
Zakaj to ne podpira igralne ploščice in zakaj sem prisiljen ustvariti račun?
prosim ponovno stare kontrole
Odlična igra, vendar potrebuje popolno prenovo upravljanja na zaslonu na dotik. Nenehno noče pogledati/zaviti desno, razen če uporablja krmilnik Bluetooth.
Posodobljeno! Zahtevana prijava v račun Bethesda ni več potrebna. Potrebna je podpora za Android TV.
DOOM Actie mngo
kakšna podpora za krmilnik?
Na splošno ni slabo, le povprečno z urejenimi kontrolami.
Vse težave s krmilnikom odpravljene! Dobrodošel dodatek je tudi količina dobrih brezplačnih vsebin!
Morate narediti račun..... ko poskusite, se prikaže napaka.
Potrebuje podporo krmilnika. Nemogoče je igrati z zaslonskimi kontrolami. Deluje zelo dobro, vendar brez podpore krmilnika.