Post by skepuninenen on Mar 6, 2022 2:28:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ace Attorney: Dual Destinies ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ace Attorney: Dual Destinies IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на още ключове ▞▞▞
▞▞▞ Ace Attorney: Dual Destinies 2022 version ▞▞▞
Честно казано, тази игра заслужава 5/5. Но този Android PORT е това, което го прави 3/5. ПРОТИВ - Аудиото е изкривено. По време на „психотерапевтичните сесии“ на Атина звукът става нестабилен и се превръща в изнасилване на ушите. - Има доста аниме катсцени, които са разпръснати в цялата история на кампанията. Половината пъти екранът става черен и единственото нещо, което можем да направим, е да рестартираме играта. (За щастие, в моменти като тези, функцията за автоматично запазване гарантира, че не се налага да възпроизвеждате твърде много диалог)
Харесвам играта - харесвам поредицата и си заслужава покупката. Харесва ми колко креативен и уникален е всеки случай. С този удряха пирона на главата! едно предложение - трябва да има начин да заглушите звука само от писането.
Ace Attorney: Dual Destinies Seikkailu gwm
Той е толкова страхотен, колкото беше на 3ds, но продължава да замръзва, когато се опитва да зареди кътсцена. Моля, поправете този проблем
Харесвам тази серия, радвам се да я видя налична в Play Store. Работи страхотно на моя Note 3, работещ с 5.0.
Малко портове за Android балансират достатъчно добре цената, графиката и геймплея в наши дни, но Ace Attorney: Dual Destinies пренася всичките 3 спретнато в дланта на ръката ви. Играта върви превъзходно, без да жертва качеството и спретнато капсулира историята, без да компрометира анимациите.
Ace Attorney: Dual Destinies Eventyr oktu
Любимата ми игра Ace Attorney до момента. Историята е невероятна (макар и понякога малко смешна). Работи перфектно на моя Pocophone F1, с понякога няколко графични грешки, които не нарушават играта. Единственият недостатък е, че е твърде лесно в сравнение с други игри на Ace Attorney.
Не. Никога не е приемливо играта да се нуждае от достъп до интернет, за да бъде стартирана. Трябва да се срамуваш. Обичам този сериал и ме натъжава, че трябва да му дам една звездна рецензия. И тази цена също. Хайде, хора. Разочароващо.
Като цяло, това е добра игра. Той пренесе геймплея от предишните игри и ги подобри. Развълнуван съм да видя как Spirit of Justice се справя с това. Единствената причина, поради която не му давам 5 звезди, е развитието на характера. Финикс и неговите 2 партньора бяха направени безупречно, но бих вложил Pearl малко повече (без да броим DLC) и може би действително телефонно обаждане с Мая. О, добре, като цяло определено си заслужава времето и парите да играете това. Нямам търпение да опитам Spirit of Justice!!!
МНОГО КРАСНО. Спестявайте често.Иначе е добра модернизация на Ace Attorney с забележки като не страхотна музика в сравнение със старите игри и аниме катсцени, които ненужно издават виновника в началото на делата.
наистина добър. не е имал никакви проблеми при игра на играта. състоянията на спряно запазване са много полезни и надеждни всъщност
Най-добрата игра Ace Attorney досега👍⭐
Прекарвам времето от живота си с тази игра
Ace Attorney НИКОГА не спира да забавлява. Дори в по-ниските моменти на сериала винаги е изключително приятно и Dual Destinies доказва това. Дори след 4 години, Ace Attorney 5 все още може да се играе супер и най-накрая да го имате на Android е удоволствие.
Много добре! Работи добре на телефона ми, няма прекомерно източване на батерията или нагряване. Приятен интерфейс, доста прост и интуитивен. Предполагам, че това е въпрос на вкус, но играта сама по себе си е любимата ми от франчайза. Страдах от грешката, че когато се опитвам да заредя някои катсцени, играта просто замръзва. Не се случи много, но ме направи параноичен, така че трябваше да спестявам през цялото време, което е единственото ми основно оплакване от играта, иначе имах приятно изживяване.
Страхотно приложение. Въпреки че оценявам необходимостта от защита срещу пиратство, фактът, че изисква проверка на мрежата, когато стартирам приложението, е малко досаден.
Dungelot Shattered Lands Abenteuer cevj
тази игра няма да се изтегли😡 тази игра е гадна, ако човекът, който я е направил, моля да я поправи
Винаги съм харесвал серията Ace Attorney, но тази НАИСТИНА трябва да има опции за глобални езици. Английските гласове са достойни за смръзване
Нямам 3DS, така че това е перфектно. Благодаря!
Както беше посочено по-горе, адвокатът на Ace е GOAT
Добре е
Ако мога да избера Eng/Jpn глас в играта, би било перфектно.
Не се стартира на Moto G4, въпреки че отговаря на минималните изисквания
Наистина се наслаждавам на тази игра и много харесвам серията Ace Attorney. Въпреки това, подобно на много други, имам проблем с приложението, което става черно и не реагира точно преди изрязаните сцени. Това е поносимо, просто трябва постоянно да спестявате, но това е напълно неприемливо за игра, за която платих почти $30. Моля, поправете този проблем!!
Като фен на Ace Attorney, който не притежава 3DS, Android версията на франчайза е наистина оценена. И тази игра е толкова страхотна, колкото се надявах да бъде.
Ако бяха налични автоматично запазване и офлайн, това би го направило много по-осъществимо приложение. Що се отнася до портовете за игри, това е много добро
Невероятна игра, пълна с обрати и обрати, които бихте очаквали от една игра за адвокат.
Абсолютен шедьовър!
Още едно прекрасно допълнение към игрите за адвокати Ace
Добро допълнение към серията Ace Attorney.Страхотна игра за адвокат, както винаги
Красив! Винаги съм харесвал сериала на Финикс Райт! това е невероятно, проблем.. Интернет, моля, поправете това, ако е възможно, благодаря чао!
Страхотна, но малко скъпа игра. Трябва обаче да сте свързани с интернет, за да го стартирате, така че не можете да го играете в самолет и това е просто тъпо.
Харесах Тед Тонейт
Страхотна игра и по-скоро завръщане във формата за серията след Apollo Justice. Обичам игрите Ace Attorney и това е добро влизане. Въпреки това, въпреки че има няколко странности на потребителския интерфейс, това определено е стъпка напред в полирането на геймплея от Apollo Justice.
Ace Attorney: Dual Destinies Eventyr oktu
Сривах се много при опит да стартирам играта, но все пак успях да играя през цялата игра. Тази игра се чувства по-лесна от другите записи в поредицата, но все пак мисля, че е добра игра.
Страхотно допълнение към серията Ace Attorney. Цената обаче може да е по-ниска
Страхотна игра. Обичам го.
Обичам тази игра, просто никога не успява да ме удиви с графики и други подобни. Наистина бих се радвал играта да е офлайн. Освен това това е наистина страхотна игра.
Хубаво, но понякога няма смисъл
Фантастично влизане в серията Ace Attorney.Някои от най-добрите cel-shaded графики, които съм виждал - изглеждат като 2D изкуство, докато не се движи. Радвам се, че най-накрая мога да играя това без 3DS.
Страхотна игра. Определено не струва $20, особено когато е .99 на iOS.
току-що завърших основната игра, но виждам, че имаше DLC (нещо за пирати и китове?) за оригиналната игра, така че защо не е налично тук? също така, това е първата игра на Ace Attorney, която съм играл и оттогава изтеглих другите игри, налични в магазина за Android (Apollo Justice и Miles Edgeworth), моля, адаптирайте и по-ранните игри от поредицата, иначе ще трябва да намерете ром, на който да ги пуснете.
Наистина страхотна игра Ace Attorney Имам определени забележки с нея, но като цяло е наистина страхотна игра.