Post by skepuninenen on Mar 6, 2022 2:38:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод много токена ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
Ектра је!!!!!!
Одличан је за мене
Супер игрица молим да се поправи и махјонг трајлис
Говно нема ватри ни бомби
👌
волим да играм игру, заиста изазива зависност! Ухватићу себе како говорим "само још једна утакмица" како време пролази!
Само лака забава! Савршен убица времена, волео бих да можемо да сачувамо бомбе и запаљиве бомбе које зарадимо у игри за тежи ниво,
Ажурирао сам апликацију пре неколико дана, а сада је конкуренција "трка" са другим играчима нестала, и стално ме враћају на ниво који сам играо када сам ажурирао апликацију. Прошао сам кроз најмање 12 додатних нивоа, али када затворим апликацију, то не чува мој напредак. Покушао сам деинсталирати/реинсталирати, безуспешно. Заиста изнервирано!
Ниво 4858 је непобедив, игра пада када се придружите на том нивоу
Игра је добра. Али купио сам 20 новчића раније ове недеље, а онда 50 новчића управо сада. Није ми дало новчиће које сам купио раније и сада.
Тражите другу игру са мехурићима. Шта је са новим „погледајте видео“ да бисте постигли још 3 мехурића који не ради?
Bubble Shooter Boshqalar klm
краљ 👑👑👑
Занимљива је и добра
ова игра је престала да ради. точак се креће у круг пре него што се појави оглас. оглас се никада не појављује. никада не могу играти игру. треба поправити. обично 5 звездица.
Не могу да пронађем подешавања за искључивање звукова; иначе, забавна игра.
Заразна, играм је годинама. Свиђа ми се што су сада додали теже нивое! Одржава занимљивим. Хвала програмерима!
То је забавна игра и уживам у њој. Свиђа ми се што свака куповина уклања рекламе. Међутим, дефинитивно је дизајниран у одређеним тачкама да не успете, тако да ћете потрошити новац на више појачања. Био сам у бројним ситуацијама када ми треба само боја Кс или И да бих победио, на табли ће бити један балон у боји З, а ја ћу добити боју З три или четири пута заредом. Ово се догодило превише пута да би било само случајност.
Молимо да дате опцију за позадину. Та светло сива или бела је превише светла. Нарочито када покушавате да се опустите пре спавања играјући забавну игру. Графика је глатка, игра је добра.
Забавно и заразно, али је фрустрирајуће јер можете рећи да вам већина нивоа не даје адекватну количину лоптица да завршите ниво... покушавајући да вас натерам да купујете лоптице на сваком нивоу.Мрзим што скаче на рекламу сваки пут када правите загонетку и не можете да изађете из ње осим ако не затворите апликацију коју ја радим, то је иритантно
Стара добра
Једноставно је погрешан начин на који играчу дајете лоптице погрешне боје и ретко дајете праву боју. Само није у реду онда дајеш начин да замениш боју, али само за наплату.... и ово називаш бесплатном игром. Није бесплатно ако морате да платите начин да се заиста молите. Платите да бисте се играли потребним ставкама. Не разумем, озбиљно морате да престанете да то називате бесплатном игром. Да је награда заиста постојала, било би разумљивије. Не кошта вас све ако људи победе.
PAW Patrol: Rescue Run Авантуристичке hvn
Свидела ми се игра све док нисам достигао ознаку од 100, рекламе нису страшне, али ви законито немате довољно потеза да урадите много без плаћања већину времена. Нажалост, губитак добре игре
онако бар ја мислим
Нецу да плацам игруце
Лоша игрица
забавна игра! лаке победе на нижим нивоима. скоро немогуће победити на вишим нивоима. савет: ако не потрошите $, лако ћете освојити више нивое након 20-ак поновних покретања. било би лепо када би правила била доступна и правац рикошета био би приказан - некомплетан на вишим нивоима.
Играо је год. Заменио телефоне и вратио се на ниво 1. Подршку сам послао два пута, а они су ми послали е-пошту и рекли да је ово лако решење и да им дам 3 дана. Ништа се не поправља и не чујете ништа друго од њих осим како је ово лако поправити. Веома фрустрирајуће. Игра добија 5 звездица. Корисничка служба добија 0 звездица. Заокружите то и даћете им укупно 3 звездице
Није досадна
Колико год да уживам у игрицама пуцања на мехуриће, изгледа да деле одређене карактеристике. Почињу лепо и пријатељски и третирају новог играча поштено, али временом истина излази на видело. Као први пут када се боја мехурића укључи на вас баш док пуцате. Или када мехурићи пуцају једном, а затим поново у брзом низу, а да вам не дају прилику да циљате. Све ово троши ваш ограничени број мехурића. А када вам понестане, додани мехурићи се не поклапају са оним што вам је остало!
А „апликација не реагује“ то је веома чест проблем. Одређени огласи у игри све замрзавају. Да бих наставио да играм, морам да затворим игру и да почнем изнова. Прилично досадно
рекламе
Ова игра је забавна, али имам неколико проблема. Огласи су много..предуги! Екран ми је црн и такође је закључао мој телефон. На крају сам га деинсталирао.
Уживам у игри.Мислим да је ударна лопта веома осетљива. Понекад се активира пре него што будете спремни да га опалите.
Ммммммммммммммм всааак010м
Заиста волим ову игру, али апликација је грешка. Морате стално да затварате апликацију да бисте започели следећи ниво. Искористио сам неке од својих бонуса и очистио ниво, али сам морао да затворим апликацију да бих прешао на следећи ниво, али је онда игра рачунала моје бонусе као искоришћене, али ме је натерала да поновим ниво. Само узми другу верзију.
Чуди ме колико пута ћу ићи 8 лопти заредом, а да ниједна лопта није изложена тим бојама. Не могу да верујем колико пута одем 12 или више лопти без две или три боје које би ми успеле да се никад не појаве. То није изазов, то је лоше програмирање. Немојте се трудити да ваш рачунар генерише одговор. Само грешиш.
Одлична игра. Свиђа ми се начин на који ми омогућава да ускладим своје снимке да бих постигао најбоље могуће резултате. Могао бих да је играм цео дан.
Не воле јер ограничавају количину удараца. Не разумем зашто постоји ограничење, осим као јефтино хватање готовине. Био бих спреман да платим за игру да су шутеви неограничени.
Најбољи
ова игра... захтева од многих у куповини апликација да играју боје у слагалицама Ни на који начин се не подударају са понуђеним бојама.. и наравно нема их довољно.... схио морате користити новчиће и било шта да бисте прошли кроз слагалицу . Покушавате изнова и изнова. Додаци су потрошени. Да ли купујете више или деинсталирате и играте на другом месту. Знам шта сам изабрао.
За живце прва лига
Супер за разбибригу